دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل
سامانه‌ها و وب‌سایت‌های دانشگاه
اجرای سیستم کنترل نقاط بحرانی تجزیه و تحلیل خطر (HACCP) در واحدهای تولیدی و عرضه مواد غذایی

اجرای سیستم کنترل نقاط بحرانی تجزیه و تحلیل خطر (HACCP) در واحدهای تولیدی و عرضه مواد غذایی

12 تیر 1403
5977
اجرای سیستم کنترل نقاط بحرانی تجزیه و تحلیل خطر (HACCP) در واحدهای تولیدی و عرضه مواد غذایی

اجرای سیستم کنترل نقاط بحرانی تجزیه و تحلیل خطر (HACCP) در واحدهای تولیدی و عرضه مواد غذایی

Image